Szerelmesek Fesztiválja nyereményjáték a Facebookon!

Kedves Fesztiválozók! 

Elkészült a Szerelmesek Fesztiválja reklámfilmje, ehhez kapcsolódóan elindítottunk egy nyereményjátékot a Fesztivál Facebook oldalán.

Azon játékosok között, akik a közösségi oldalra 2015. május 26. napján feltöltött Szerelmesek Fesztiválja reklámfilm posztot és ezzel párhuzamosan a Szerelmesek Fesztiválja hivatalos Facebook oldalát is lájkolják / lájkolták, kisorsolunk egy db, 2 személyes, öt napos toszkánai utazást a Montana Tours Utazási Iroda jóvoltából.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

Szerelmesek Fesztiválja 2015. nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

1. Szervező:

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatandó játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Szentgotthárd Város Önkormányzata (9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.).

2. A Játékos:

2.1. A Szervező által meghirdetett Játékban minden Facebook adatlappal rendelkező természetes személy részt vehet.

2.2. A játékban nem vehetnek részt a szervezők – így Szentgotthárd Város Önkormányzata tisztségviselői, a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal, a Pannon Kapu Kulturális Egyesület, a Gotthárd-Therm Kft., a Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesület, valamint a SZET Szentgotthárdi Kft. munkavállalói valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk.).

3. A játék mechanizmusa:

3.1. A Szervező a Játékot a Játékos részére a Szervező hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/szerelmesekfesztivalja) keresztül hirdeti meg.

3.2. A nyereményjáték 2015. május 26. – 2015. június 29. napjáig tart.

3.3. A Szervező nyereményjátékot hirdet mindazon Játékosok között, akik a Szerelmesek Fesztiválja Facebook oldalára 2015. május 26. napján feltöltött Szerelmesek Fesztiválja reklámfilm posztot és ezzel párhuzamosan a Szerelmesek Fesztiválja hivatalos Facebook oldalát is lájkolják / lájkolták. A lájkolók között a szervezők egy db, 2 személyes, öt napos toszkánai utazást sorsolnak ki a Montana Tours Utazási Iroda jóvoltából – az 5.1. pontban meghatározottak szerint.

3.4. A nyeremény sorsolására 2015. június 30-án, a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal épületében kerül sor Szentgotthárd város jegyzőjének jelenlétében.

3.5. A sorsolás nyertesét a Szervező Facebook üzenetben értesíti, illetve a nyertes nevét közzéteszi a Szerelmesek Fesztiválja oldalán. Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről a sorsolástól számított 10 munkanapon belül nem vezet eredményre a nyertes Facebook elérhetőségein, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. A nyertes a nyereményt postai úton kapja meg.

4. A Játék időtartama:

A Játék kezdőnapja: 2015. május 26., a poszt közzétételének időpontjától

A Játék zárónapja: 2015. június 29., 23:59 óra

5. A nyeremény:

5.1. A Szervező által meghirdetett sorsolás keretében az alábbi nyereményt sorsolja ki:

1 db, 2 személyre szóló, öt napos – 4 éjszakás toszkánai utazást, 2015 szeptemberi időpontban, Castellare di Tonda (Via Cerroni snc, Loc. Tonda 50050 Montaione (Florence) Toscane – Italie) szálláson,  utazási költségek biztosításával.  A nyeremény másra át nem ruházható. A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

5.2. A Szervező a 3.4. pont szerinti nyertesen felül további 1 fő pótnyertest sorsol ki.

5.3. A Szervezőt a nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosítását, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a Szerelmesek Fesztiválja hivatalos Facebook honlapján. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Amennyiben a nyertes a nyereményt 30 napon belül nem veszi át, úgy a sorsolás pótnyertese válik jogosulttá az adott nyereményre, aki a nyereményéről a fentiek szerint értesít a Szervező.

6. Adatkezelés

6.1. A Szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait.

6.2. A Játékos téves adatszolgáltatásából (postázási címelírása, hibás e-mail cím, név elírása stb.) eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

6.3. A Szervező (továbbiakban: „Adatkezelő”) az Ön 6.4. pontban meghatározott személyes adatait a jelen 6.5. pontban meghatározott célból az Ön önkéntesen adott, előzetes és részletes tájékoztatáson alapuló kifejezett hozzájárulása alapján kezel. A nyereményjátékban történő részvétellel Ön kifejezetten hozzájárul a 6.4. pontban meghatározott személyes adatainak kezeléséhez. Ön a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor az Adatkezelő az Ön nevét nyilvánosságra hozza a Szervező hivatalos Facebook oldalán. Ön kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A játékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes, azonban Ön tudomásul veszi, hogy amennyiben nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, azaz elveszti a jogosultságát a nyereményre.

6.4. A Kezelt személyes adatok köre

Az Adatkezelő a 6.5. pontban meghatározott célból kizárólag azon személyes adatait kezeli, melyeket Ön a játékban történő részvétel során önkéntesen adott meg az Adatkezelőnek (például név, e-mail cím, levelezési cím, továbbiakban: Személyes Adat)

6.5. Az adatkezelés célja

Az adatkezelő jogosult az Ön Személyes Adatait a játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadásának lebonyolítása céljából kezelni.

6.6. Adatkezelő, adatfeldolgozó

Az Adatkezelő jogosult az Ön Személyes Adatait a 6.5. pontban meghatározott célból kezelni. Az Ön Személyes Adatainak kezelése során az adatok feldolgozását a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal (9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.) végzi.

6.7. Adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő jogosult az Ön Személyes Adatait a 6.5. pontban meghatározott célból az Ön hozzájárulásának visszavonásáig, de legkésőbb a Játék végéig kezelni.

6.8. Adatbiztonság

Az Adatkezelő biztosítja az Ön Személyes Adatainak biztonságát, továbbá végrehajtja azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, melyek az Ön Személyes Adatainak megfelelő szintű védelmét garantálják.

7.   A részvételi- és játékszabályzat Játékos általi elfogadása

Játékos a Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

8.   Záró rendelkezések

8.1. A Játék tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. A Játék során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen játék- és részvételi szabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel.

8.2. A játékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Játékos az adatait a Játék Szervezőjének bocsátja rendelkezésére, nem a Facebooknak. A Játékos által megadott információk csak a játékadminisztráció céljából használhatók fel. A Facebook nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljes körűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól.

Szentgotthárd, 2015. május 26.